Nagel- en Kapsalon 'MammaMio'
Dé nagel- en haarspecialist!
HAARVERLENGING
BRAZILIAANSE KERATINE BEHANDELING
GEL- EN ACRYLNAGELS
BRAZILIAANSE KERATINE BEHANDELING

Keratine behandeling voor maar 55 euro!

Bij haar langer dan halverwege je rug (over je bh bandje) zal een toelage van 25 euro moeten worden berekend, dit omdat dit om twee keer de hoeveelheid keratine vraagt.
De resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Keratine is een lichaamseigen bouwstof, waardoor je haar geweldig zacht, pluisvrij en handelbaar wordt.
En dit maandenlang, want afhankelijk van de verzorging zul je drie tot vijf maanden lang plezier hebben van de behandeling.
Ik persoonlijk geloof niet snel in ‘wondermiddeltjes’, maar na het zelf op mijn eigen haar te hebben getest, kan ik niet anders zeggen dat ik ook overstag ben, het verschil is overduidelijk!
Dit voedt en transformeert je haar op een natuurlijke manier en maakt het gladder en gezonder met een mooie glans. Hierdoor is het haar makkelijker handelbaar en is er minder tijd nodig om het haar in model te brengen.
Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat deze behandeling je haren herstelt en beschermt!

Veel bekende vrouwen hebben het wondermiddeltje keratine al ontdekt; Tyra Banks, Halle Berry, Jennifer Aniston en Nicole Richie gebruiken het en zijn er dol op!
Dit is een nieuwe en revolutionaire haarbehandeling. Het is een haarkwaliteitsverbeterings behandeling.
De keratine behandeling zorgt voor langdurig zacht, gezond en steiler; het haar pluist niet meer en de kwaliteit van het haar neemt door de Brazilian Keratin Hair Treatment toe.
Hoe vaker het product wordt gebruikt, hoe beter de kwaliteit van het haar zal worden.
Haar is opgebouwd uit het elastisch eiwit keratine. Dit is een lichaamseigen bouwstof. Verschillende merken haarverzorgingsproducten maken hier al gebruik van door het eiwit keratine als ingrediënt toe te voegen in shampoos en conditioners, dit blijft echter op het haar liggen en wordt er gewoon weer uitgespoeld. De Brazilian Keratin Hair Treatment is een totaal nieuwe methode om keratine aan het haar toe te voegen.
Door de keratine behandeling wordt vloeibare keratine in het haar geperst waardoor de kwaliteit van het haar verbetert. Het is oorspronkelijk ontwikkeld als haarverbeteringsbehandeling, hierbij ontdekten ze dat het haar niet alleen beter werd van kwaliteit, maar dat het haar ook steiler werd en dat pluisend haar veranderde in mooi glanzend haar zonder pluis.
De fohn en stijltang zullen veel minder, of soms zelfs helemaal niet meer nodig zijn.

Het verschil met de Brazilian Keratin Hair Treatment en een chemische straighteningbehandeling (ontkroezen) is dat de Brazilian Keratin Hair Treatment geen gebruik maakt van zeer agressieve chemicaliën, maar een kwaliteistverbeteringbehandeling. Door de deze behandeling wordt het haar niet alleen steiler, maar ook glanzend en gezond, het haar wordt beter van kwaliteit.
De Brazilian Keratin Hair Treatment is voor alle haartypen geschikt! Ook voor haar dat chemisch behandeld is door haarverf, blondeermiddelen, chemische straigtening treatment of permanenten etc.
Het haar zal door de keratine behandeling enorm opknappen. Het haar kan na de Brazilian Keratin Hair Treatment nog gewoon geverfd worden, dit heeft geen enkel nadelig effect op de behandeling.
Afhankelijk van het haartype en de frequentie van de wasbeurten, blijft het effect van de keratine behandeling gedurende gemiddeld 3 tot 5 maanden in het haar zitten.
Het is aan te raden verzorgende shampoo en conditioner (dit hoeft niet duur te zijn!) te gebruiken voor een optimale verzorging van de Brazilian keratine behandeling en een langdurig resultaat.

De keratine behandeling duurt ongeveer 2,5 tot 3,5 uur. Dit is afhankelijk van de lengte en dikte van uw eigen haar en of u ook hairextensions draagt. Uw haar wordt gewassen met een reinigende shampoo die er voor zorgt dat uw haarschubben open gaan staan, zodat de keratine goed in het haar kan dringen. Het haar wordt droog geföhnd en hierna wordt de keratine op uw haar aangebracht. Ook dit wordt weer goed droog geföhnd, zonder uit te spoelen. Als laatste wordt de keratine in uw haar geseald met een steiltang.
De behandeling is dus ook mogelijk met hairextensions!

Voor eventuele vragen ben ik bereikbaar via
info@mammamio.nl